Csodák Léteznek – Beindul a Női Öngyógyító Akadémia

73169_605376702824260_1902051604_nAz elmúlt évek során a Fénypont Kreatív Műhelyben sokak számára bebizonyosodott, hogy csodák igenis vannak. Méghozzá bennünk, mindannyiunkban.
Cs. Szabó Virág vallja, hogy ezek első lépésként a fejben fogannak meg (“változtatok, végre örömtelivé varázsolom az életemet, megnyitom magam a változásra, itt az idő! elég volt a szenvedésből!”), második lépésként pedig megtámogatja születésüket a Kör Energiamezeje és a Gyakorlatok hatásossága.

- Mindannyian megérdemeljük a boldogságot. Ha ezt valóban tudatosítjuk magunkban – méghozzá a szívben megfogalmazva  belső igényünket erre -, megindul a fejlődés.  Megnyitni magunkat a bennünket támogatni kívánó energiákra – könnyűnek tűnik, mégis, a nők (és férfiak) többségének ezzel van a legnagyobb kihívása. Beengedni, megengedni, miközben a racionális elme örökké kontrollálna és irányítana – ehhez kell a külső segítség. Mert ha már kinyílt a kapu, a csoda törvényszerűen megmutatja magát, de addig néha igencsak hosszú út vezet. Én abban tudok támogatást nyújtani, hogy a pillanatban születő gyakorlatok és energiák megidézése által a tudatalatti elme számára megmutatom, biztonságos megnyitnia és kivirágoztatnia önmagát. Ha pedig ez megtörténik, az öngyógyítás folyamata automatikusan megindul. Szép szerep a bábáé, de a hőssé válás útját maga a tréningen résztvevő személy járja végig: a győzelem az övé, ami által az önbizalom erősödik, és egy új életminőség kialakulása következik be.

- Ezúttal Női Öngyógyító Akadémiát hirdetsz.

- Nem tudom, van-e aktuálisabb feladatunk a világban, mint a női energiáink harmonizálása, rendbetétele. Amíg a tudatalatti, női elménk fájdalommal, meg-nem-bocsátottsággal, blokkokkal van tele, addig bizony az áramlásunk akadályoztatott, és nem tudjuk boldoggá tenni önmagunkat sem, nemhogy a külvilágot. Ezért nem működnek az emberi kapcsolataink, ezért ritka az önszeretet, ezért nehezített a felemelkedés folyamata, sőt, a betegségeink is ebből eredeztethetőek. Az elmúlt több mint tíz év tapasztalata azt mutatja számomra, ha az ember valóban dolgozni kezd önmagán, és ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörné sérelmeit, végre a megtisztuláson munkálkodik, a mindennapok törvényszerűségei, az öngyógyítás lépései  tündérmeséhez méltón nyitják fel addig rejtett kódjaikat. A Fénypont Női Öngyógyító Akadémia olyan belső változásokra ösztönöz, amelyek automatikusan kihatnak a méh, vagyis a női erőközpont állapotára – így lépésről lépésre közelebb juttatva bennünket EGÉSZ-SÉGES, kiteljesedett lényünkhöz. Nincs ebben semmiféle hókuszpókusz – a gyógyulásért meg kell dolgozni, ám nálunk ez vezetetten történik, az inspiráció mentén, közösségben támogatva, erősítve egymást. Így pedig minden egyszerűbb…

- Kinek ajánlod az Akadémiát?

- Mindazoknak, akik elakadtak életpályájukon és új utakat keresnek, akik nem találják önmagukban a nagybetűs Nőt, nőiségük elfogadásán, önszeretetükön dolgoznának, akik párkapcsolati kihívásokkal küzdenek, akik számára anyaságuk nem megélt boldogságforrás, esetleg saját szülőanyjukkal vagy lányukkal való kapcsolatuk gyógyításán dolgoznának. De azoknak is, akik nem találják saját kreatív erejüket, kimerültek, fáradtak, életerejük, alkotókedvük, szexualitásuk blokkolt, esetleg nőgyógyászati kihívásokkal küzdenek. Olyan könnyű feladni, és már túl későn ráébredni életünk értékére – pedig a változtatás joga és lehetősége bármelyikünk számára, bármely pillanatban adott. Sok nő mondogatja, nincs ideje arra, hogy gondoskodjon önmagáról, és meg sem fordul a fejében, hogy miközben szétégeti magát háziasszonyi, anyai kötelességei mentén, épp ezzel ad példát gyermekeinek: egy Nőnek csak szenvedés járhat… Miért nem adunk az utókornak inkább arra tanítást, hogyan kell boldogan, szárnyalva élni, alkotni, ezzel megteremtve bennük egy kiegyensúlyozott jövőkép alapjait? A mi döntésünk – szenvedésre vagy kreatív kiteljesedésre motiváljuk azokat, akik számunkra a legfontosabbak… és ez a nevelési folyamat bizony itt és most történik, elkerülhetetlenül. És ugyanígy: bánhat velünk akárhogyan a párunk, erre a példát mi adjuk számára azzal, ahogyan önmagunk felé fordulunk. Életünk minőségének megteremtése csak a mi felelősségünk, de ahhoz, hogy ezt felismerjük és felvállaljuk – ki kell lépnünk az áldozatszerepből. Az Akadémia – és a Fénypont többi programja – ebben segít: felfedezni saját értékeinket, és azt a tényt, hogy igenis képesek, sőt, predesztináltak vagyunk az önfeledt szárnyalásra…  

További információ: www.fenyhordozok.hu

Leave a Reply

*