Dénes Zsuzsanna

_arckep_DenesZsuzsaTükröm, tükröm

Dénes Zsuzsanna hivatása tükörbe nézni – és segíteni ebben másoknak is: asztrológusként a kivezető utat mutatja meg személyiségünk börtönéből, a felszabaduláshoz vezet bennünket bölcs meglátásaival, szelíd sugallataival, együttműködve ebben a csillagokkal. A mindig optimista és mosolygós Zsuzsi nemrégiben saját rovattal jelentkezett a Fénypont Kreatív Műhelyben, útmutatásait hónapról hónapra olvashatjátok az oldalon.

- Hogyan segíted az új rovat által az olvasókat?
- Minden hónapban leírom számukra az aktuális csillagjegy jellemzőit. Ez támogathatja őket abban, hogy tisztábban önmagukra lássanak, illetve empatikusabban, nagyobb megértéssel fordulhassanak embertársaikhoz.  Értelmezem továbbá az aktuális hónap rezgésmintáját a számmisztika segítségével, ezáltal feltárom, hogy milyen lehetőségekkel érdemes élni a közelgő hetekben, és mi az, amivel óvatosnak kell lennünk, harmóniateremtésünk, fejlődésünk érdekében. Megmutatom az összefüggéseket, ez pedig azért lehet támogató számukra, mert segít eligazodni az életben, a mindennapokban.
- Hogyan találkoztál az asztrológiával?
- Vallom, hogy minden ember küldetéssel érkezik. A sors türelmes és vár, amíg ezt felismerjük. Aztán jönnek a jelek és figyelmeztetnek bennünket. Ha még akkor sem indulunk el, a lecke egyre keményebb lesz. Én is így jártam. Nem vettem észre az üzeneteket, mert más dolgok lekötötték a figyelmemet. Végül persze jött egy krízishelyzet, amiből kiutat kerestem. A gödörből nehéz kijönni. A legtöbben másoktól várják a segítséget, de ezzel nincs megoldva a feladat. A másik lehetőség az, hogy megkeressük az életünkben a miérteket, hogyanokat, és megértjük: Ki vagyok ÉN? Honnan jöttem és hová tartok, mi a feladatom? Én ebbe az irányba indultam el, és kaptam egy reményt adó fénysugarat. Belekapaszkodtam, ezáltal pedig elkezdődött a véget nem érő tanulás. Nagyon sok okkult tudományt megtanultam, rengeteget olvastam, iskolákba jártam, míg megtaláltam az asztrológiát és akkor ráismertem: ezzel dolgom van… A tanulás során megértettem, hogy mit kell tennem. A kérdéseimre választ kaptam a belső világomból. Először önmagamat és a saját életemet fejtettem meg, és csak azután a másokét. Még mindig tanulok és még mindig az a cél vezérel, hogy egyre többet adhassak másoknak. Ez az Én zarándokutam, és már tudom azt is, tapasztalatból, nem  a cél a fontos, hanem az utazás.
- Mióta gyakorlod az asztrológiát?
- Közel 20 éve foglalkozom az okkult tudományokkal, az asztrológiával 1999 óta. Először a hagyományos nyugati asztrológiát, később az ősi asztrológia tanításait, majd az asztrozófiát sajátítottam el. A három együtt adja a teljességet.
  
Email: sonnesusanne@gmail.com

Leave a Reply

*